Jeg hedder Kenneth Storm Klausen og er født i 1978. Jeg er uddannet landmand i 2000 og jordbrugsteknolog i 2003, begge taget med speciale i drøvtyggere og afsluttende hovedopgaver om får.

18 år gammel prøvede jeg, for første gang, at klippe får sammen med en professionel. For mig var det hårdt og besværligt, mens han klippede dem som ingenting. Han brugte højest et par minutter, til at klippe fårene langt pænere, end mig der brugte 15-25 minutter pr. får.

Håndværket fascinerede mig, derfor besluttede jeg mig for at lære erhvervet rigtigt.

Siden har jeg været på klippekursus i England (British wool Training). Deltaget i konkurrencer i Danmark, England, Irland og senest New Zealand. Alt dette skyldes ikke mindst, mine gode klippe kollegaer i Danmark og udlandet, tak for det.

Lerbjerggård ved Brande

Min kone Janne og jeg bor på en lille ejendom uden for Brande i Midtjylland, sammen med vores dreng Mikkel fra 2012. Her lever vi et liv med dyr 🙂.

Vi har 3 border collier, som hjælper os med vores egne får samt andre kunders får, hvis det er nødvendigt.

Ved ejedommen har vi 23 ha skov, sø og marker. Fårene er hjemme på markerne i foråret, hvor de læmmer. Om sommeren er de ude på naturarealer, og i efteråret afgræsser de arealer ved andre landmænd.

img